Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Farel Prayoga Ft Fire Amanda - Gulu Pedhot Aneka Safari di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Farel Prayoga Ft Fire Amanda - Gulu Pedhot Aneka Safari Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Farel Prayoga Ft Fire Amanda , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Gulu Pedhot Aneka Safari RabbitMp3

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 05 Min 00 Sec
Views : 1M
Size : 5 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Farel Prayoga Ft Fire Amanda - Gulu Pedhot Aneka Safari

Dudu watu hang diarani pasir

Watu kembang keli ono ring pinggir

Buru ketemu awak langsung naksir

Gelibegan koyo kelangan pikir

Uwit kelopo arane gelugu

Disigari, diporo dadi pitu

Saben dino isun sing biso turu

Demen riko ngomong using kewetu

Aring-aring mbakar gedhang campur sawi

Sampek gering ulihe isun mikiri

Gedhang sobo sak curung dipangan codot

Timbang wurung angur gulu nisun pedot

Godhong sawi enake uraban klopo

Ati iki ugo yo mung kanggo riko

Gedhang rojo sak curung dipereteli

Dung sing percoyo bedahen dhodho iki

Dudu watu hang diarani pasir

Watu kembang keli ono ring pinggir

Buru ketemu awak langsung naksir

Gelibegan koyo kelangan pikir

Uwit kelopo arane gelugu

Disigari, diporo dadi pitu

Saben dino isun sing biso turu

Demen riko ngomong using kewetu

Aring-aring mbakar gedhang campur sawi

Sampek gering ulihe isun mikiri

Gedhang sobo sak curung dipangan codot

Timbang wurung angur gulu nisun pedot

Godhong sawi enake uraban klopo

Ati iki ugo yo mung kanggo riko

Gedhang rojo sak curung dipereteli

Dung sing percoyo bedahen dhodho iki

Timbang wurung angur gulu nisun pedot

Dung sing percoyo bedahen dhodho iki

Timbang wurung angur gulu nisun pedot

Dung sing percoyo bedahen dhodho iki

Timbang wurung angur gulu nisun pedot

Dung sing percoyo bedahen dhodho iki


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru
farel prayoga
farel prayoga istana negara
farel prayoga full album terbaru 2022
farel Prayoga full album
farel Prayoga gulu pedot
fire Amanda
gulu pedot

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
SyE5i89ZLuefnKJkCxbV32oIk8wbDsXl5QlvHIMd