Download Gratis Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Ojo Nangis Live Music RabbitMp3

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 07 Min 24 Sec
Views : 46.3M
Size : 8.99 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Ojo Nangis Live Music - Dc Musik


Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing s'lalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo


Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe


Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung


Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran


Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune


TAGS:
ojo nangis
ojo nangis denny caknan
denny caknan
ojo nangis ndarboy genk
ndarboy genk
dc musik
DC PRODUCTION

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
al7EPAhuOvNkdkAaw2vrfiwIi5KWkQ5N0i8MLk1s