Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Mangku Purel - Woko Channel Pak No, Mintul, Samirin Lion Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Mangku Purel - Woko Channel Pak No, Mintul, Samirin Lion Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Mangku Purel , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Woko Channel Pak No, Mintul, Samirin Lion Music RabbitMp3

Uploader : Lion Music
Duration : 06 Min 26 Sec
Views : 1.4M
Size : 8.01 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Mangku Purel - Woko Channel Pak No, Mintul, Samirin Lion Music

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Luweh penting Mikiro Masadepanmu


TAGS:
Lion Music
Dangdut
Dangdut Koplo
Koplo
dangdut koplo terbaru
channel dangdut koplo
channel dangdut
lagu dangdut terbaru
channel lion music
lion musik
lagu koplo terbaru
dangdut koplo full album
care bebek
mangku purel viral
mintul
pak no
woko channel
samirin
mangku purel fyp
mangku purel trending

Konten Terkait

Armada - Bebaskan Diriku
Armada - Bebaskan Diriku Armada
4 years ago
04 Min 06 Sec
Tulus - Mahakarya
Tulus - Mahakarya Tulus
4 years ago
03 Min 16 Sec
Anitta, Maluma - El Que Espera
Anitta, Maluma - El Que Espera Anitta
5 days ago
02 Min 53 Sec
The Script - It's Not Right For You
The Script - It's Not Right For You The Script
4 years ago
04 Min 27 Sec
Teri Ek Baat |   |  School Love Video | Dhadkan Music
Teri Ek Baat | | School Love Video | Dhadkan Music Dhadkan Music 🎵
2 days ago
09 Min 01 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK)
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK) Repvblik
9 years ago
03 Min 17 Sec
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do Jason Mraz
2 years ago
04 Min 06 Sec
Ilir 7 - Salah Apa Aku
Ilir 7 - Salah Apa Aku Ilir 7
2 years ago
04 Min 18 Sec
cEPiXt1nC37NPkkgStRRUiEV8YVCCwq54XYc3zwt