Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Happy Asmara - Tak Warahi Carane Live Music Video di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Happy Asmara - Tak Warahi Carane Live Music Video Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Tak Warahi Carane Live Music Video RabbitMp3

Uploader : Happy Asmara Music
Duration : 05 Min 27 Sec
Views : 2.7M
Size : 7.02 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Happy Asmara - Tak Warahi Carane Live Music Video


Matur suwon mergo wes ngukir loro

Loro ning ati ora bakal biso lali

Sepiro caramu nglarani ati

Bakal tak eleng-eleng tekan mati


Sak jane aku iso nglarani

Tapi aku isih nduwe ati

Yen kowe arep mblenjani

Sumonggo tak jembarno ati


Loro seng mbok gawe

Ra bakal tak lalekke

Yen kowe rep nglarani

Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso

Iki ora sepiro

Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro


Yen pengen nglarani

Kowe mung tak esemi

Reneo tak warahi carane dolanan ati

Reneo tak warahi carane ,dolanan ati.


TAGS:
happy asmara live
tak warahi carane live
happy asmara full album

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
pj1k9iZcze8Q9AcLn5aXIh04hx9IqLSd7HpK7lS6