Download Esa Risty - Yowes Modaro

Uploaded on: 05 Jan 2021

Download Gratis Esa Risty - Yowes Modaro di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Esa Risty - Yowes Modaro Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Esa Risty , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Yowes Modaro RabbitMp3

Uploader : Adhigana Music
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 110.3K
Size : 6.27 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Esa Risty - Yowes Modaro


Rino ing wayah wengi

Aku eling kowe

Sek mbiyen ngancani

Susah seneng dilakoni bebarengan

Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar

Nyawang sliramu

Andang nduwe gandengan

Iki ati udu bahan nggo dolanan

Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani

Aku merjuangke

Isuk awan wengi

Golek rejeki tak nggo ndandani

Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas

Aku ninggal lungo

Aku sadar aku wes ngelarani.

Aku yo pingin bahagia

Jujur kesel melarat

Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Konten Terkait

Loro Pikir - Fira Azahra Ft Ageng Music   Live Music
Loro Pikir - Fira Azahra Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
3 days ago
07 Min 30 Sec
Baby Shima - Main Mata Ver. Koplo
Baby Shima - Main Mata Ver. Koplo Baby Shima
1 year ago
04 Min 32 Sec
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib Ghea Youbi
2 years ago
03 Min 57 Sec
Maafkanlah - Fira Azahra Ft Brodin Ageng Music   Live Music
Maafkanlah - Fira Azahra Ft Brodin Ageng Music Live Music Ageng Music Official
13 hours ago
06 Min 01 Sec
Syahiba Saufa Ft. James Ap - Ojo Salah Paham
Syahiba Saufa Ft. James Ap - Ojo Salah Paham Syahiba Saufa Ft. James Ap
1 year ago
04 Min 40 Sec
Yeni Inka - Lintang Sewengi    Aneka Safari  | Ndarboy Genk
Yeni Inka - Lintang Sewengi Aneka Safari | Ndarboy Genk Aneka Safari Records
1 week ago
05 Min 21 Sec
Nella Kharisma - Pantun Rakat
Nella Kharisma - Pantun Rakat Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 35 Sec
Syahiba Saufa Ft. James AP - Curigo
Syahiba Saufa Ft. James AP - Curigo Syahiba Saufa Ft. James AP
1 year ago
04 Min 30 Sec
D73SxYotrDaYT7fK06dzeXVmGklV4irV9BHOBpR3