Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Esa Risty - Yowes Modaro di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Esa Risty - Yowes Modaro Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Esa Risty , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Yowes Modaro RabbitMp3

Uploader : Adhigana Music
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 112.6K
Size : 6.27 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Esa Risty - Yowes Modaro


Rino ing wayah wengi

Aku eling kowe

Sek mbiyen ngancani

Susah seneng dilakoni bebarengan

Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar

Nyawang sliramu

Andang nduwe gandengan

Iki ati udu bahan nggo dolanan

Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani

Aku merjuangke

Isuk awan wengi

Golek rejeki tak nggo ndandani

Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas

Aku ninggal lungo

Aku sadar aku wes ngelarani.

Aku yo pingin bahagia

Jujur kesel melarat

Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Konten Terkait

Yuni R - Gmw Pulang
Yuni R - Gmw Pulang Yuni R
6 years ago
03 Min 52 Sec
Via Vallen - Terdiam Sepi
Via Vallen - Terdiam Sepi Via Vallen
1 year ago
05 Min 50 Sec
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly   Live Music
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly Live Music Global Musik Era Digital
3 days ago
07 Min 02 Sec
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella   Live Music  - Dc Musik
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella Live Music - Dc Musik DC. PRODUCTION
1 week ago
06 Min 06 Sec
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang Cintya Saskara
2 years ago
03 Min 15 Sec
Cintya Saskara - Mari Bergoyang
Cintya Saskara - Mari Bergoyang Cintya Saskara
3 years ago
03 Min 32 Sec
Uut Selly - Kopi Susu
Uut Selly - Kopi Susu Uut Selly
4 years ago
04 Min 04 Sec
Jihan Audy - Mungkin Koplo
Jihan Audy - Mungkin Koplo Jihan Audy
1 year ago
03 Min 19 Sec
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo Jihan Audy
1 year ago
07 Min 16 Sec
Syahiba Saufa - Omongan Miring
Syahiba Saufa - Omongan Miring Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 10 Sec
0QYN4DJcAc93UGk0YfJJUn3wC1pASuvZGV9CTZhT