Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Syahiba Saufa - Nono Artine di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Syahiba Saufa - Nono Artine Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Syahiba Saufa , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Nono Artine RabbitMp3

Uploader : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 21 Sec
Views : 2.4M
Size : 5.96 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Syahiba Saufa - Nono Artine

Percumo baen kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran baen wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Sampek paran baen wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti

TAGS:
syahiba saufa
nono artine
melon musik
sandi kendang
sunan kendang
nono artine koplo
kolo
musik koplo

Konten Terkait

Yuni R - Gmw Pulang
Yuni R - Gmw Pulang Yuni R
6 years ago
03 Min 52 Sec
Via Vallen - Terdiam Sepi
Via Vallen - Terdiam Sepi Via Vallen
1 year ago
05 Min 50 Sec
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly   Live Music
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly Live Music Global Musik Era Digital
3 days ago
07 Min 02 Sec
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella   Live Music  - Dc Musik
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella Live Music - Dc Musik DC. PRODUCTION
1 week ago
06 Min 06 Sec
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang Cintya Saskara
2 years ago
03 Min 15 Sec
Cintya Saskara - Mari Bergoyang
Cintya Saskara - Mari Bergoyang Cintya Saskara
3 years ago
03 Min 32 Sec
Uut Selly - Kopi Susu
Uut Selly - Kopi Susu Uut Selly
4 years ago
04 Min 04 Sec
Jihan Audy - Mungkin Koplo
Jihan Audy - Mungkin Koplo Jihan Audy
1 year ago
03 Min 19 Sec
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo Jihan Audy
1 year ago
07 Min 16 Sec
Syahiba Saufa - Omongan Miring
Syahiba Saufa - Omongan Miring Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 10 Sec
QiJ2HyPx47fhhPZbMjWeZoXayylLI66rh7aMBo0U