Download Gratis Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Ngidam Jemblem , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Difarina Indra Adella RabbitMp3

Uploader : Henny Adella
Duration : 07 Min 57 Sec
Views : 6.2M
Size : 9.32 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ngidam Jemblem - Difarina Indra Adella - Fendik Adella - Om Adella

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman-eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku larang loh mas

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi mas

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Jemblem sing ngendi kang

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu dik

Jemblem sing ngendi neh

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi to

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (tak usah bingung -bingung)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Aduh, Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (mosok bingung dik)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Eh, jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu (Oalah)

Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, walah walah (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
ngidam jemblem
fendik adella
difarina indra
ngidam jemblem fendik difarina
fendik difarina ngidam jemblem
difarina fendik ngidam jemblem
ngidam jemblem difarina fendik

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
KQ4YhebusJfEWGe6DmWYOb4ghinXH4DL42w4IQWe