Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Klebus , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Arlida Putri Adella RabbitMp3

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 02 Sec
Views : 766.5K
Size : 7.95 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella

Dalane rame, atiku sepi

Angen-angen, tresno dibales tresno

Nyatane tresno dibales matur nuwun

Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang

Meh lungo angel, bertahan loro

Nyobo selalu ono meski kowe ra ono roso

Roso sing jebul tak rasakne dhewe

Kebacut sayang, ngek'i harapan, kowe milih liyane

Langite peteng

Udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak'e karo aku

Nanging atimu dinggo wong liyo (dinggo wong liyo)

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang, aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane

Bagian sing nglarani aku wae

Ho-oh

Langite peteng

Udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak'e karo aku

Nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang, aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane

Bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang, aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane

Bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane

Bagian sing nglarani aku wae


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
srap
jho
momon
fendik adella
Global Musik Era Digital
denny caknan
ageng musik
PERDANA RECORD
yeni inka officiall
aneka safari record
nurma paijah
chgb record
harmoni

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
RsrvfECYngwziO6VUlGFJDR3q1BYMk5mdJrwjolY