Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Happy Asmara Feat Dike Sabrina Duo Mahok - Lali Janjine Ft.bintang Fortuna di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Happy Asmara Feat Dike Sabrina Duo Mahok - Lali Janjine Ft.bintang Fortuna Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara Feat Dike Sabrina Duo Mahok , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Lali Janjine Ft.bintang Fortuna RabbitMp3

Uploader : MUARA BINTANG
Duration : 05 Min 36 Sec
Views : 1.9M
Size : 7.11 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Happy Asmara Feat Dike Sabrina Duo Mahok - Lali Janjine Ft.bintang Fortuna

Dino minggu sing tak tunggu

Kowe ngajak ning tawangmangu

Nganti lingsir srengengene

Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi

Yen tak telpon malah mbok pateni

Mangkel aku mangkel

Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Ciwel ciwel ciwel ala ciwel

Lali janjine kandane alesane

Mangkelake

Sopo wong sing ora gelo

Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi

Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono

Kowe kencan karo wanito liyo

Dino minggu sing tak tunggu

Kowe ngajak ning tawangmangu

Nganti lingsir srengengene

Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi

Yen tak telpon malah mbok pateni

Mangkel aku mangkel

Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Ciwel ciwel ciwel ala ciwel

Lali janjine kandane alesane

Mangkelake

Sopo wong sing ora gelo

Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi

Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono

Kowe kencan karo wanito liyo

Dino minggu sing tak tunggu

Kowe ngajak ning tawangmangu

Nganti lingsir srengengene

Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi

Yen tak telpon malah mbok pateni

Mangkel aku mangkel

Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Ciwel ciwel ciwel ala ciwel

Lali janjine kandane alesane

Mangkelake

Sopo wong sing ora gelo

Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi

Gelagatmu sajak nyubriyani

Atiku sujono

Kowe kencan karo wanito liyo


TAGS:
terpopuler
musik
beritaterkini
keroncong
campursari
orkesviral
tiktok
facebook
grahono
thebastmusik
rajawali mitra
rajawali mitra musik
trending
campursari koplo
anjawening
ayu ting ting
nella kharisma
perdana record
dd star
melady record
new arista
safari record
khatulistiwa record
sandi record
adella
adela
new pallapa
new palapa
via valen
aneka safari record
denny caknan
happy asmara music
dike sabrina
lali janjine

Konten Terkait

Armada - Bebaskan Diriku
Armada - Bebaskan Diriku Armada
4 years ago
04 Min 06 Sec
Tulus - Mahakarya
Tulus - Mahakarya Tulus
4 years ago
03 Min 16 Sec
Anitta, Maluma - El Que Espera
Anitta, Maluma - El Que Espera Anitta
5 days ago
02 Min 53 Sec
The Script - It's Not Right For You
The Script - It's Not Right For You The Script
4 years ago
04 Min 27 Sec
Teri Ek Baat |   |  School Love Video | Dhadkan Music
Teri Ek Baat | | School Love Video | Dhadkan Music Dhadkan Music 🎵
2 days ago
09 Min 01 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK)
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK) Repvblik
9 years ago
03 Min 17 Sec
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do Jason Mraz
2 years ago
04 Min 06 Sec
Ilir 7 - Salah Apa Aku
Ilir 7 - Salah Apa Aku Ilir 7
2 years ago
04 Min 18 Sec
n8xyiDdj0FVXLqZ9CqOYS7qk9kKIPLvw4nqtL3e9