Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Ndarboy Genk , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Ambyar Mak Pyar RabbitMp3

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 43 Sec
Views : 12.4M
Size : 7.18 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


aku cemburu

weroh kowe mlaku ro kancaku

nanging aku sadar dudu

sopo-sopomu


rong dino rong wengi

durung mbok balesi

chat ngucapke selamat pagi

kowe mbales ojo ngganggu

lagi ro pacarku


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas



ra sah dipeksakke

mikir kowe malah edan dewe

mergo aku sadar kowe

wes ono sing nduwe


senajan loro ati

kudu dinikmati

ora perlu ditangisi

putar gelas lagi


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


TAGS:
Ndarboy Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk
anggur koles
ndarboy balungan kere
ndarboy band
ndarboy full album
ndarboy genk
ndarboy kalah awu
ndarboy lagu baru
ndarboy lintang sewengi
ndarboy mendung tanpo udan
ndarboy ojo nangis
ndarboy wong sepele
ndarboy genk lintang sewengi
ndarboy album terbaru

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
M0IkDcenoHgCMB8EULzcSbXld2pdVYNz4R4ZslrY