Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Difarina Indra - Klebus Live Music - Dc Musik di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Difarina Indra - Klebus Live Music - Dc Musik Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Difarina Indra , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Klebus Live Music RabbitMp3

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 05 Min 24 Sec
Views : 2.1M
Size : 6.99 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Difarina Indra - Klebus Live Music - Dc Musik

Dalane rame atiku sepi

Angen angen tresno dibales tresno

Nyatane tresno dibales maturnuwun

Uwis nyaman sempet sayang kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro

Nyobo selalu ono meski koe raono roso

Roso sing jebul tak rasakne dewe

Kebacut sayang ngekei harapan koe milih liyane

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae


TAGS:
DC MUSIK
DC PRODUCTION
DENNY CAKNAN
DANGDUT KOPLO
TRENDING
VIRAL
difarina
klebus
dc production live
dc production full album

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
8NkAsXzHvsw1wM5tt7yugZ4BMgc5vNtHFa0Yl5bM