Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Sasya Arkhisna - Teteg Ati Live Music - Sa Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Sasya Arkhisna - Teteg Ati Live Music - Sa Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Sasya Arkhisna , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Teteg Ati Live Music RabbitMp3

Uploader : Sasya Arkhisna Official
Duration : 05 Min 51 Sec
Views : 2M
Size : 7.26 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Sasya Arkhisna - Teteg Ati Live Music - Sa Music

ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


ning pungkasan rembulan wengi iki

atiku iseh milih berjuang bertahan

korban ati perasaan kanggo sliramu


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah

nanging aku sing disalahke e


mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu


ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah



nanging aku sing disalahke eii


wis rapopo aku sing disalahno

tapi elingo cen aku sing lilo

dadi payung naliko udane teko


mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu


senajan kowe mung nyepelekke

nanging ati iki tetep tak kuatke

sumpah ati iki



setiyoku mung kanggo kowe

selawase bebarengan karo kowe

selawase ora bakal tak liyakke

selawase tetep teteg atine


TAGS:
Sasya Arkhisna
Teteg Ati
Teteg Ati Lirik
Teteg Ati Karaoke
Teteg Ati Slowed
Damara de Teteg Ati
DRM
musik
music
lagu
lagu jawa
sasya
teteg ati cover
teteg ati slowed
teteg ati karaoke
teteg ati lirik
teteg ati full album
teteg ati slow
teteg ati versi tiktok
teteg ati tiktok version
sasya arkhisna topic
sasya arkhisna full album
sasya arkhisna full album terbaru 2022
sasya arkhisna terbaru
koplo
dangdut
teteg ati woro widowati
teteg ati cover gitar

Konten Terkait

Ringgo 5 - MJ
Ringgo 5 - MJ Ringgo 5
1 year ago
03 Min 49 Sec
30 Top Hits Lagu Barat Spotify Playlist  Viral Tiktok
30 Top Hits Lagu Barat Spotify Playlist Viral Tiktok GexMusic
1 day ago
01 Min 39 Sec
Last Child - Diary Depresiku
Last Child - Diary Depresiku Last Child
10 years ago
05 Min 03 Sec
Lany - ILYSB
Lany - ILYSB LANY
4 years ago
03 Min 30 Sec
Khalid - Right Back Ft. A Boogie Wit Da Hoodie
Khalid - Right Back Ft. A Boogie Wit Da Hoodie Khalid Ft. A Boogie Wit Da Hoodie
1 year ago
04 Min 14 Sec
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare Glenn Fredly
1 year ago
04 Min 24 Sec
Maroon 5 - Memories
Maroon 5 - Memories Maroon 5
1 year ago
03 Min 11 Sec
Paulo Londra - Noche De Novela  Feat. Ed Sheeran
Paulo Londra - Noche De Novela Feat. Ed Sheeran Paulo Londra
5 days ago
03 Min 35 Sec
Dermaga Biru - Thomas Arya  Live Cover Indah Yastami
Dermaga Biru - Thomas Arya Live Cover Indah Yastami Indah Yastami
1 week ago
04 Min 58 Sec
NhxQ5SwBOBKNzg0ttdc8HZen25gQvyeuCdodK8zN