Download Gratis Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Jihan Audy , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra RabbitMp3

Uploader : Jihan Audy Feat Wandra
Duration : 08 Min 14 Sec
Views : 2.4M
Size : 9.89 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

TAGS:
wandra
jihan audy
balungan kere
balungan kere jihan audy
balungan kere wandra
wandra feat jihan audy
wandra feat jihan audy balungan kere
darboy genk

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
qOiLB4B76pup0cD9iUnlBSH5mVAWp8akaLJRw7dO