Download Gratis Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Bidadari Kesleo , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Difarina Adella RabbitMp3

Uploader : Henny Adella
Duration : 05 Min 46 Sec
Views : 351K
Size : 7.21 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella


Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu

Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu

Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
bidadari kesleo
difarina indra bidadari kesleo
bidadari kesleo difarina indra
difarina bidadari kesleo
bidadari kesleo difarina
adella bidadari kesleo
bidadari kesleo adella

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
G626oZq7dxWc2DwZHJcjJ31lECZCIzVfprt1hYx7