Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Denny Caknan - Sampe Tuwek di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Denny Caknan - Sampe Tuwek Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Denny Caknan , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Sampe Tuwek RabbitMp3

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 86.3M
Size : 6.96 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Denny Caknan - Sampe Tuwek

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi


TAGS:
denny caknan sampek tuwek
sampek tuwek live
denny caknan live
lagu jawa terbaru
lagu pop jawa
Sampe tuwek
denny caknan
full album denny caknan

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
DDTUqUWDYuhxo2gqHZsQqfpNQEA8gg6gdpJ7kkJG