Download Gratis Safira Inema - Menungso Ora Toto Dj Santuy di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Safira Inema - Menungso Ora Toto Dj Santuy Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Safira Inema , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Menungso Ora Toto Dj Santuy RabbitMp3

Uploader : Milady Record Official
Duration : 06 Min 08 Sec
Views : 11.5M
Size : 8.55 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Safira Inema - Menungso Ora Toto Dj Santuy

Wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso ora toto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu

Mergo kahanane sing marai ngelu

Angin wengi sing nggregesi njero awak iki

Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas ora popo

Aku sing gemati aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso ora toto

Soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas ora popo

Aku sing gemati aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso ora toto

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso ora toto

Kowe kui cen menungso ora toto

Kabeh iki mung marai crito loro


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
rB3yzvLRkUfjcpGeB5fmSicHbhQOxaBEqdQYHBpU