Download Nelongso Atiku - Ilux

Uploaded on: 29 Jan 2019

Download Gratis Nelongso Atiku - Ilux di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Nelongso Atiku - Ilux Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Nelongso Atiku , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Ilux RabbitMp3

Uploader : Ilux Official
Duration : 04 Min 17 Sec
Views : 11.6M
Size : 5.92 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nelongso Atiku - Ilux

Ra iling janjine bien kowe ninggal aku
Ora mikir-mikir
Tanpo masalah sing ono kowe moro ngadoh
Gawe ati iki cidro

Mili deres banyu moto ngiringi langkahku
Ngiklasno awakmu
Mungkin iki wis garise aku kudu pisah
Tanpo aku ngroso salah

Nelongso atiku, nangis ning batinku
Kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wis ora sayang mending kowe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Mili deres banyu moto ngiringi langkahku
Ngiklasno awakmu
Mungkin iki wis garise aku kudu pisah
Tanpo aku ngroso salah

Nelongso atiku, nangis ning batinku
Kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wis ora sayang mending kowe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Nelongso atiku, nangis ning batinku
Kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wis ora sayang mending kowe ngomong
Ojo moro-moro ngilang

Yen wis ora sayang mending kowe ngomong
Ojo moro-moro ngilang


TAGS:
samudra record
safari record
bw record
banyuwangi record
ilux
vita alvia
via vallen
nella kharisma
sanksi band
guyon waton
guyon waton terbaru
nelongso atiku
guyon waton lungaku
guyon waton live
guyon waton trending
guyon waton nelongso atiku
guyon waton korban janji
guyon waton flog
gyn wtn

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
XGkcyyYa5IemvelhNNtN9nTI7Px1oV3ZxvvDhYmD