Download Gratis Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Kulonuwun , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Yeni Inka RabbitMp3

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 05 Sec
Views : 440.5K
Size : 8.25 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella

kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
kulonuwun
kulonuwun yeni inka
yeni inka kulonuwun
kulonuwun adella
adella kulonuwun

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
gx1gvaGOsmIBBfqUSVGpKrwNI6d1pHUDlbotp0Wn