Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Woro Widowati - Teteg Ati Live Dadi Payung Naliko Udane Teko di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Woro Widowati - Teteg Ati Live Dadi Payung Naliko Udane Teko Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Woro Widowati , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Teteg Ati Live Dadi Payung Naliko Udane Teko RabbitMp3

Uploader : Music Interactive
Duration : 05 Min 50 Sec
Views : 3.4M
Size : 7.25 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Woro Widowati - Teteg Ati Live Dadi Payung Naliko Udane Teko

ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


ning pungkasan rembulan wengi iki

atiku iseh milih berjuang bertahan

korban ati perasaan kanggo sliramu


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah

nanging aku sing disalahke e


mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu


ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah


nanging aku sing disalahke eii


wis rapopo aku sing disalahno

tapi elingo cen aku sing lilo

dadi payung naliko udane teko


mas perlu dingerteni

tetegke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu


senajan kowe mung nyepelekke

nanging ati iki tetep tak kuatke

sumpah ati iki


setiyoku mung kanggo kowe

selawase bebarengan karo kowe

selawase ora bakal tak liyakke

selawase tetep teteg atine


TAGS:
Fortune Digital Entertainment
fortune
musik
music
dangdut
koplo
indonesia
safira inema
mala aghata
dangdut jawa
musik koplo
musik dangdut
Music Interactive
maska musik
maska music
musik interactive
drm
woro
lagu
lagu jawa
teteg ati
teteg ati cover
teteg ati lirik
teteg ati slowed
teteg ati karaoke
teteg ati full album
teteg ati cover gitar
teteg ati cover akustik
woro widowati
woro widowati full album
woro widowati terbaru
woro widowati ada untukmu

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
S14FMWd5fkyInVtCwO14ikaTT96BuNvPsxa9nhLQ