Download Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane

Uploaded on: 09 Jan 2021

Download Gratis Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Sasya Arkhisna , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Sak Ora RabbitMp3

Uploader : Adhigana Music
Duration : 05 Min 07 Sec
Views : 424.7K
Size : 7.45 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane


Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


Saben bengi aku ora iso turu

Kelingan sliramu

Nalikane mbiyen kowe ninggal aku

Tanpo mergo, ra crito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu?

Opo kelingan awakku?


Aku sing mbok gawe loro

Isih kroso, natu mbekas ning dodo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
drUiEffzxkCRd6j754dxu5fqeGgFeECsZZHuIf78