Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Denny Caknan - Gak Pernah Cukup di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Denny Caknan - Gak Pernah Cukup Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Denny Caknan , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Gak Pernah Cukup RabbitMp3

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 10 Sec
Views : 12.6M
Size : 6.85 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Sak pinter pinter'e lehmu ndelekne

Sak rapi rapine lehmu ngapusi

Aku tetep ngerti mergo tuluse ati

Jane atimu sing tak enteni

Nguatne aku ning urip iki

Nyatane raono, raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu

Hingga ku tak tahu lagi

Caraku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Sakjane atimu sing tak enteni

Nguatne aku ning urip iki

Nyatane raono, raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu

Hingga ku tak tahu lagi

Caraku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi

Durung cukup kanggo pengenmu

Sampek mandek'e nyowoku

Ra bakal mbok tanggepi, kuat iki

Kuat iki ra mbok tanggepi


TAGS:
No Tags

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
1NedZnh6ZqSoFItIerYNjBzdDKLnTneQK9zjiUke