Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Farel Prayoga - Tanjung Mas Ninggal Janji Aneka Safari di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Farel Prayoga - Tanjung Mas Ninggal Janji Aneka Safari Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Farel Prayoga , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Tanjung Mas Ninggal Janji Aneka Safari RabbitMp3

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 06 Min 58 Sec
Views : 877.4K
Size : 8.33 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Farel Prayoga - Tanjung Mas Ninggal Janji Aneka Safari

Bebasan kaya ngenteni

Udan ning mangsa ketiga

Senajan mung sedela ora dadi ngapa

Penting iso ngademke ati

Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wes luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan

Kowe janji lunga ra ana sewulan

Nanging saiki wis luwih ing janji

Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene

Biyen aku ngaterke kowe

Ning Pelabuhan Semarang kene

Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku

Mung tansah nunggu tekamu

Ra krasa setaun kowe ninggal aku

Kangen, kangene atiku


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru
farel prayoga
farel prayoga tanjung mas
farel prayoga tanjung mas ninggal janji
tanjung mas ninggal janji
tanjung mas ninggal janji karaoke
tanjung mas ninggal janji cover
tanjung mas ninggal janji koplo
tanjung mas ninggal janji keroncong
tanjung mas ninggal janji lirik
farel prayoga full album
farel prayoga full album terbaru 2022
farel prayoga terbaru

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
ntVYCekM8KZqJMuUJoalAHlrwi9Xnp8nP4ItIy9W