Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Difarina Indra - Teteg Ati Live Music - Dc Musik di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Difarina Indra - Teteg Ati Live Music - Dc Musik Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Difarina Indra , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Teteg Ati Live Music RabbitMp3

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 06 Min 53 Sec
Views : 2.2M
Size : 8.28 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Difarina Indra - Teteg Ati Live Music - Dc Musik

Ning pungkasan srengenge sore iki

Atiku iseh roso sumpek

Nanging sempet mikerke sliramu

Sing tak tresnani


Ning pungkasan rembulan wengi iki

Atiku iseh milih berjuang bertahan

Korban ati perasaan kanggo sliramu


Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

Bola bali kowe sing salah

Nanging aku sing disalahke e


Reff:

Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu

Ora tau nggersulo ngadepi polahmu

Sing nggawe atiku atiku tatu


Ning pungkasan srengenge sore iki

Atiku iseh roso sumpek

Nanging sempet mikerke sliramu

Sing tak tresnani


Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

Bola bali kowe sing salah

Nanging aku sing disalahke eii


Wis rapopo aku sing disalahno

Tapi elingo cen aku sing lilo

Dadi payung naliko udane teko


Reff end :

Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu

Ora tau nggersulo ngadepi polahmu

Sing nggawe atiku atiku tatu


Senajan kowe mung nyepelekke

Nanging ati iki tetep tak kuatke

Sumpah ati iki

Setiyoku mung kanggo kowe

Selawase bebarengan karo kowe

Selawase ora bakal tak liyakke

Selawase tetept eteg atine..


TAGS:
DC MUSIK
DC PRODUCTION
DENNY CAKNAN
DANGDUT KOPLO
TRENDING
VIRAL

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
fTkgiqAe4EFmNJE8cNFxSpFJFoGvq5upfPryIjgf