Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara Ft Ndarboy , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Tragedi Tali Kutang Live Music RabbitMp3

Uploader : RC Music
Duration : 06 Min 24 Sec
Views : 1M
Size : 7.99 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music

Ndek biyen wis tak tukokke

Wujud tali sak kutange

Saikine, lha kok ilang sak slirane?

Lungo menyang endi

Tanpo pamit, ra ngabari

Opo lali kowe karo aku iki?

Nadyan regane nem ewu

Kuwi wujud katresnanku

Jare kowe melu aku, lha kok mlayu?

Opo kurang larang?

Pungkasane kowe ilang

Neng endi aku nggolek'i tali kutang?

Iki, Mas, taline tak kundurake

Mergo bapak ra ngeparengake

Aku dijodohke, malah karo priyo seje

Wis cukup, mung semene wae

Duh, Kangmas Andum Basuki

Aku ora bakal lali

Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Tali kutang iki

Tak simpen tekane pati

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci

Ndek biyen wis tak tukokke

Wujud tali sak kutange

Saikine, lha kok ilang sak slirane?

Lungo menyang endi

Tanpo pamit, ra ngabari

Opo lali kowe karo aku iki?

Nadyan regane nem ewu

Kuwi wujud katresnanku

Jare kowe melu aku, lha kok mlayu?

Opo kurang larang?

Pungkasane kowe ilang

Neng endi aku nggolek'i tali kutang?

Iki, Mas, taline tak kundurake

Mergo bapak ra ngeparengake

Aku dijodohke, malah karo priyo seje

Wis cukup, mung semene wae

Duh, Kangmas Andum Basuki

Aku ora bakal lali

Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Tali kutang iki

Tak simpen tekane pati

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci


TAGS:
RoyalMusic
RcMusic
Music
Adella
MusicInteractive
New Adella
New Palapa
Aneka Safari
Happy Asmara
Denny Caknan
Yeni Inka
Maska Music
Dangdut
Koplo
Dangdut Jatim
Trending
Music Live
Live Music
official video music
Music of Indonesia
DANGDUT KOPLO
VIRAL
MUSIC INDONESIA
teteg ati
pecah seribu
ndarboy

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
G0N8UAnNcO8q2SxSkBC1Jmkf5s7pInIkjv8Qi3p4