Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Kalah Cepet - Via Vallen di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Kalah Cepet - Via Vallen Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Kalah Cepet , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Via Vallen RabbitMp3

Uploader : Via Vallen
Duration : 04 Min 44 Sec
Views : 2.6M
Size : 6.19 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Kalah Cepet - Via Vallen

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem neng ati
Nganti bantal tak sayang-sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem

TAGS:
via vallen
bojoku galak
sera
om sera
music yes
lalekno baen
iling riko
maafkanlah
di tinggal rabi album banyuwanyi
lagu banyuwangi
karina
banyuwangi
mahesa
danendra musik
ati dudu kos kosan
danendra suara abadi
sepur wengi
nella kharisma
dangdut koplo
djandut
djandut koplo
koplo terbaru
ndx
ndx aka
sukir genk
erik sukir genk
best nella kharisma
sagita
vita kdi
goyang dangdut
musik koplo
juragan empang
egois
ayah
duta nirwana
vianisty
terbaru

Konten Terkait

Yuni R - Gmw Pulang
Yuni R - Gmw Pulang Yuni R
6 years ago
03 Min 52 Sec
Via Vallen - Terdiam Sepi
Via Vallen - Terdiam Sepi Via Vallen
1 year ago
05 Min 50 Sec
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly   Live Music
Lala Atila & Brodin Ft Ageng Music - Gang Dolly Live Music Global Musik Era Digital
3 days ago
07 Min 02 Sec
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella   Live Music  - Dc Musik
Jambu Alas - Onar Feat Dessy Rafaella Live Music - Dc Musik DC. PRODUCTION
1 week ago
06 Min 06 Sec
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang
Cintya Saskara - Abang Kok Nggak Pulang Cintya Saskara
2 years ago
03 Min 15 Sec
Cintya Saskara - Mari Bergoyang
Cintya Saskara - Mari Bergoyang Cintya Saskara
3 years ago
03 Min 32 Sec
Uut Selly - Kopi Susu
Uut Selly - Kopi Susu Uut Selly
4 years ago
04 Min 04 Sec
Jihan Audy - Mungkin Koplo
Jihan Audy - Mungkin Koplo Jihan Audy
1 year ago
03 Min 19 Sec
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo
Jihan Audy - Cinto Apo Adonyo Jihan Audy
1 year ago
07 Min 16 Sec
Syahiba Saufa - Omongan Miring
Syahiba Saufa - Omongan Miring Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 10 Sec
D8JVqF8NYy3bzpj77OFd2Aa1sWtSfP3ZZrk2BYkl