Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Suci Tacik - Leda Lede di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Suci Tacik - Leda Lede Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Suci Tacik , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Leda Lede RabbitMp3

Uploader : SMI (Sosial Musik Indonesia)
Duration : 05 Min 31 Sec
Views : 1M
Size : 7.06 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Suci Tacik - Leda Lede

Biyen kowe ngomong wes ra sudi

Saiki kowe nuntut aku bali

Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi

Lungamu neng endi, aku ora nggoleki

Wes kadung kelaran, atiku ra karuan

Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli

Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni

Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone


TAGS:
lada lede
suci tacik lada lede
dangdut koplo
smi
sosial musik indonesia
smi suci tacik
suci tacik smi
sosial musik indonesia suci tacik
suci tacik sosial musik indonesia
suci tacik terbaru
suci tacik terbaru 2022
smi lada lede
lada lede smi
aneka safari records
viral lada lede

Konten Terkait

Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella
Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 03 Sec
Theovertunes - Hatimu Sama
Theovertunes - Hatimu Sama TheOvertunes
2 years ago
04 Min 08 Sec
Labrinth - Like A Movie
Labrinth - Like A Movie Labrinth
1 year ago
02 Min 21 Sec
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow Maria Becerra Music
1 day ago
03 Min 20 Sec
Jessie Reyez - Mutual Friend
Jessie Reyez - Mutual Friend JessieReyezVEVO
5 days ago
03 Min 53 Sec
Padi - Kasih Tak Sampai
Padi - Kasih Tak Sampai Padi
7 years ago
04 Min 28 Sec
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare Glenn Fredly
1 year ago
04 Min 24 Sec
Selena Gomez - Back To You
Selena Gomez - Back To You Selena Gomez
2 years ago
04 Min 28 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
a1Bi3yhU19l9ihg9Evlu1qFprrkc8lmq1NV9JO47