Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Suci Tacik - Leda Lede di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Suci Tacik - Leda Lede Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Suci Tacik , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Leda Lede RabbitMp3

Uploader : SMI (Sosial Musik Indonesia)
Duration : 05 Min 31 Sec
Views : 688.7K
Size : 7.06 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Suci Tacik - Leda Lede

Biyen kowe ngomong wes ra sudi

Saiki kowe nuntut aku bali

Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi

Lungamu neng endi, aku ora nggoleki

Wes kadung kelaran, atiku ra karuan

Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli

Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni

Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro

Wes dadi kebacut ilang roso

Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone

Leda lede, lungo teko sak penake

Sepurane, atiku wes du nggo kowe

Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone


TAGS:
lada lede
suci tacik lada lede
dangdut koplo
smi
sosial musik indonesia
smi suci tacik
suci tacik smi
sosial musik indonesia suci tacik
suci tacik sosial musik indonesia
suci tacik terbaru
suci tacik terbaru 2022
smi lada lede
lada lede smi
aneka safari records
viral lada lede

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
YHzerySmcCCwh0D4BamfJUwQZXSwAfonByjpSe5E