Download Gratis Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui) di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui) Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui) RabbitMp3

Uploader : Happy Asmara
Duration : 04 Min 08 Sec
Views : 19M
Size : 6.55 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Cidro 2 [Dj Remix] (Panas Panase Srengenge Kui)

Durung nganti garing

Catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu

Nambahi loro batinku.


Aku ora percoyo

Nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto

Yen sliramu kuwi cidro.


Panas-panase srengenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki.


Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki

Bali nemoni sliramu.


Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu.


Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro.


Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki.


Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.


Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu.


TAGS:
happy asmara
dj santuy
dj kentrung
fortuna enterprise
new pallapa
dangdut
drm
cidro 2
cidro 2 lirik
cidro 2 cover
lagu jawa
musik
music
indonesia
lagu
koplo terbaru 2021
dangdut koplo terbaru
happy asmara terbaru
happy asmara album
lagu happy asmara
cidro
dj
remix
dj remix
happy
asmara
album koplo
cidro 2 full album

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
kOC9uf0D0czYSayWKfP97s1j5DhP9ZnbaYP2YdS6