Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Nella Kharisma - Lilo di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Nella Kharisma - Lilo Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Nella Kharisma , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Lilo RabbitMp3

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 39 Sec
Views : 659.9K
Size : 7.14 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Nella Kharisma - Lilo

wes tak tompo layang undanganmu
ora keroso dumeh tresno sing krungu
layange biru sampul fotomu
gawe kaget sakjroning atiku

kowe cah bagus sing tak tresnani
ora nyono gawe cuwo ati iki
senadyan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora gunung kowe tak tangisi
kabeh mau wis ginaris Gusti
sepiro gedene tresnoku
pancen kowe dudu jodohku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dungoku mugio rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak putu

cah bagus wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
selamat tinggal sayang

sak iki aku kudu biso nerimo
kowe ninggalno aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah bagus aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti perasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin aku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia, melihatmu bahagia
cukup membuatku tenang walau tak bersamaku

ora gunung kowe tak tangisi
kabeh mau wis ginaris Gusti
sepiro gedene tresnoku
pancen kowe dudu jodohku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dungoku mugio rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora keroso dumeh tresno sing krungu
layange biru sampul fotomu
gawe kaget sakjroning atiku

kowe cah bagus sing tak tresnani
ora nyono gawe cuwo ati iki
senadyan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik

Konten Terkait

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo
Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo Mamnun Official
2 weeks ago
04 Min 23 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 days ago
06 Min 30 Sec
Happy Asmara - Janji Putih       | Beta Janji Beta Jaga
Happy Asmara - Janji Putih | Beta Janji Beta Jaga Adhigana Music
5 days ago
03 Min 30 Sec
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib Ghea Youbi
2 years ago
03 Min 57 Sec
Yeni Inka Ft. Adella - Angel - Uayumu Tenanan Ora Editan     Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Adella - Angel - Uayumu Tenanan Ora Editan Aneka Safari Aneka Safari Records
3 months ago
04 Min 50 Sec
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya Baby Sexyola
4 years ago
03 Min 45 Sec
Anggun Pramudita - Ngangen
Anggun Pramudita - Ngangen Anggun Pramudita
1 year ago
04 Min 39 Sec
Denny Caknan - Sugeng Dalu
Denny Caknan - Sugeng Dalu Denny Caknan
1 year ago
06 Min 00 Sec
EuSxlgOup3cHy9qWxd287qE8nQAOPNoE1uAs3WAb