Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Guyonwaton - Lungaku di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Guyonwaton - Lungaku Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Guyonwaton , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Lungaku RabbitMp3

Uploader : GUYONWATON
Duration : 06 Min 38 Sec
Views : 67.4M
Size : 8.13 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Guyonwaton - Lungaku

Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang t’lah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang t’lah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia…

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio-sio
Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno…
Lungaku…

TAGS:
guyonwaton
guyon waton
dangdut
dangdut akustik
lungaku

Konten Terkait

Sing Biso - Fira Azahra Ft Ageng Music   Live Music
Sing Biso - Fira Azahra Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
1 week ago
05 Min 58 Sec
Dara Ayu - Pelas Teri   Reggae Version
Dara Ayu - Pelas Teri Reggae Version BAJOL NDANU MANAGEMENT
3 months ago
04 Min 45 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Pestamu Dukaku   Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Pestamu Dukaku Live Music Global Musik Era Digital
5 days ago
06 Min 52 Sec
Happy Asmara - Satu Rasa Cinta    Live Video Royal Music
Happy Asmara - Satu Rasa Cinta Live Video Royal Music RC Music
5 days ago
05 Min 58 Sec
Nella Kharisma - Juragan Empang
Nella Kharisma - Juragan Empang Nella Kharisma
3 years ago
06 Min 15 Sec
Rembulan Ing Wengi  - Ipa Hadi Sasono
Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono Ipa Hadi Sasono
1 year ago
04 Min 22 Sec
Baby Shima - Makan Hati
Baby Shima - Makan Hati Baby Shima
3 years ago
03 Min 40 Sec
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye  Remix Version
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye Remix Version FORTUNA ENTERPRISE
9 months ago
04 Min 50 Sec
Eny Sagita - Cidro
Eny Sagita - Cidro Eny Sagita
1 year ago
04 Min 44 Sec
eeKgPMQFFOdHTO0Rf7U75joBQVyIyCg6u8SYsVFd