Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Happy Asmara - Teteg Ati Live Music Video di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Happy Asmara - Teteg Ati Live Music Video Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Teteg Ati Live Music Video RabbitMp3

Uploader : Happy Asmara Music
Duration : 06 Min 44 Sec
Views : 6.6M
Size : 8.19 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Happy Asmara - Teteg Ati Live Music Video

Ning pungkasan srengenge sore iki

Atiku iseh roso sumpek

Nanging sempet mikerke sliramu

Sing tak tresnani


Ning pungkasan rembulan wengi iki

Atiku iseh milih berjuang bertahan

Korban ati perasaan kanggo sliramu


Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

Bola bali kowe sing salah

Nanging aku sing disalahke e


Reff:

Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu

Ora tau nggersulo ngadepi polahmu

Sing nggawe atiku atiku tatu


Ning pungkasan srengenge sore iki

Atiku iseh roso sumpek

Nanging sempet mikerke sliramu

Sing tak tresnani


Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

Bola bali kowe sing salah

Nanging aku sing disalahke eii


Wis rapopo aku sing disalahno

Tapi elingo cen aku sing lilo

Dadi payung naliko udane teko


Reff end :

Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu

Ora tau nggersulo ngadepi polahmu

Sing nggawe atiku atiku tatu


Senajan kowe mung nyepelekke

Nanging ati iki tetep tak kuatke

Sumpah ati iki

Setiyoku mung kanggo kowe

Selawase bebarengan karo kowe

Selawase ora bakal tak liyakke

Selawase tetept eteg atine..


TAGS:
happy asmara
rc music
teteg ati
happy asmara teteg ati
teteg ati happy asmara
lau dangdut teteg ati
lagu teteg ati
hapy asmara
happy
happy asmara full album

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
slhgPplQGH9YhI02RgzNh8ouWHIGYnZ16kgvBZPY