Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Nella Kharisma - Sayang 9 di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Nella Kharisma - Sayang 9 Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Nella Kharisma , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Sayang 9 RabbitMp3

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 53 Sec
Views : 160.9K
Size : 7.28 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Nella Kharisma - Sayang 9

Semilir angin kang dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe wengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Saiki piye kabarmu?
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

TAGS:
nella kharisma
nella kharisma terbaru
nella kharisma full album
nella kharisma cendol dawet
nella kharisma satu hati sampai mati
nella kharisma lagista
kartonyono medot janji
nella kharisma sayang 3
sayang 3
lagista
hak e hak e
sayang 9 nella kharisma

Konten Terkait

Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version
Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version UYE tone
1 week ago
05 Min 03 Sec
Yeni Inka - Stel Kondo   Live Kentrung
Yeni Inka - Stel Kondo Live Kentrung Global Musik Era Digital
12 hours ago
04 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Via Vallen - Pikir Keri
Via Vallen - Pikir Keri Via Vallen
3 years ago
04 Min 08 Sec
Woro Widowati | Jang Ganggu | New Pallapa     Terbaru 2021
Woro Widowati | Jang Ganggu | New Pallapa Terbaru 2021 New Pallapa Official
2 days ago
04 Min 47 Sec
Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Aneka Safari
Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari Aneka Safari Records
1 week ago
05 Min 02 Sec
Satu Hati Sampai Mati - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa
Satu Hati Sampai Mati - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa Jihan Audy ft. Gerry Mahesa
1 year ago
06 Min 29 Sec
Siti Badriah & Mahesa Ofki  Ft. Temon  - Bojoku #PawangKuota
Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon - Bojoku #PawangKuota Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon
3 years ago
02 Min 37 Sec
Nella Kharisma - Sayang 9
Nella Kharisma - Sayang 9 Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 53 Sec
Nella Kharisma - Cie Cie
Nella Kharisma - Cie Cie Nella Kharisma
3 years ago
03 Min 49 Sec
mHqQLtBaLWKz5fSIvVk7yIWa00tdh8HrWXNRCgT1