Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Nella Kharisma - Mawar Biru di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Nella Kharisma - Mawar Biru Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Nella Kharisma , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Mawar Biru RabbitMp3

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 44 Sec
Views : 461.8K
Size : 6.19 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Nella Kharisma - Mawar Biru

tumetesing waspaku
ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku

tansah katon esemmu
ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono, ora ngiro yen ngene dadine
aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
mulih neng desoku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku

tumetesing waspaku, ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku
tansah katon esemmu ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono, ora ngiro yen ngene dadine
aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
mulih neng desoku

wekasan mung welingku, aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
nella terbaru
duta nirwana terbaru

Konten Terkait

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo
Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo Mamnun Official
2 weeks ago
04 Min 23 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 days ago
06 Min 30 Sec
Happy Asmara - Janji Putih       | Beta Janji Beta Jaga
Happy Asmara - Janji Putih | Beta Janji Beta Jaga Adhigana Music
5 days ago
03 Min 30 Sec
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib
Ghea Youbi - Gak Ada Waktu Beib Ghea Youbi
2 years ago
03 Min 57 Sec
Yeni Inka Ft. Adella - Angel - Uayumu Tenanan Ora Editan     Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Adella - Angel - Uayumu Tenanan Ora Editan Aneka Safari Aneka Safari Records
3 months ago
04 Min 50 Sec
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya Baby Sexyola
4 years ago
03 Min 45 Sec
Anggun Pramudita - Ngangen
Anggun Pramudita - Ngangen Anggun Pramudita
1 year ago
04 Min 39 Sec
Denny Caknan - Sugeng Dalu
Denny Caknan - Sugeng Dalu Denny Caknan
1 year ago
06 Min 00 Sec
R0Ws961D9S1D0TRRdq2xcbAbHSsqZ8TZ5yTiycwX