Download Happy Asmara - Lalekno Aku

Uploaded on: 14 Jul 2020

Download Gratis Happy Asmara - Lalekno Aku di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Lalekno Aku Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Lalekno Aku RabbitMp3

Uploader : Happy Music Channel
Duration : 05 Min 16 Sec
Views : 9
Size : 6.91 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Lalekno Aku

Wes, lalekno awakku

Sing mbiyen nate mbok tresnani

Wes, lupakan diriku

Yang dulu pernah kau cintai

Amergo ku saiki wes nemu

Sing luwih ngerteni tresnoku

Ojo disalahne, aku wes ninggalne

Ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan

Ojo dipaido, pancen wes ra jodo

Tak jaluk awakmu golek penggantiku

Wes, lalekno awakku

Sing mbiyen nate mbok tresnani

Wes, lupakan diriku

Yang dulu pernah kau cintai

Amergo ku saiki wes nemu

Sing luwih ngerteni tresnoku

Ojo disalahne, aku wes ninggalne

Ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan

Ojo dipaido, pancen wes ra jodo

Tak jaluk awakmu golek penggantiku

Ojo disalahne, aku wes ninggalne

Ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan

Ojo dipaido, pancen wes ra jodo

Tak jaluk awakmu golek penggantiku

Golek penggantiku


TAGS:
happy asmara terbaru
happy asmara sambel terasi
happy asmara tatu
happy asmara balik kanan wae
happy asmara ambyar
happy asmara banyu moto
happy asmara cover
happy asmara channel
happy asmara didi kempot
happy asmara koplo
happy asmara konser
happy asmara lagu terbaru
happy asmara menepi
happy asmara milady record
happy asmara ninggal tatu
happy asmara new
happy asmara official video
happy asmara tanpa iklan
happy asmara terbaru 2020

Konten Terkait

Jirayut - Jambret Cinta
Jirayut - Jambret Cinta Jirayut
1 year ago
04 Min 05 Sec
Nella Kharisma - Nandes Jeru
Nella Kharisma - Nandes Jeru Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 38 Sec
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella
Ngamen 5 - Elsa Safira Adella - Om Adella Henny Adella
5 days ago
07 Min 36 Sec
Nelongso Atiku - Ilux
Nelongso Atiku - Ilux Ilux Official
2 years ago
04 Min 17 Sec
Syahiba Saufa - Nono Artine
Syahiba Saufa - Nono Artine Syahiba Saufa
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
uruql9U4eNAHJXxYA6Qs0yoKtynMwWoBoubTS4vj