Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Mendung Tanpo Udan , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari RabbitMp3

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 05 Min 02 Sec
Views : 18.6M
Size : 6.95 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (perjalanan)

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (belonjo dasteran)

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (medot balikan)

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (dalan)


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
lagu dangdut terbaru
yeni inka full album terbaru 2021
yeni inka full album
yeni inka lemah teles
yeni inka mister mendem
yeni inka iso tanpo kowe
mendung tanpo udan tiktok
mendung tanpo udan koplo
mendung tanpo udan lirik
mendung tanpo udan denny caknan
mendung tanpo udan koplo tiktok
yeni inka terbaru 2021 new pallapa
mendung tanpo udan ndarboy genk
yeni inka
new pallapa terbaru 2021

Konten Terkait

Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version
Wes Tatas | Kalia Siska Ft Ska86 | Kentrung Version UYE tone
1 week ago
05 Min 03 Sec
Yeni Inka - Stel Kondo   Live Kentrung
Yeni Inka - Stel Kondo Live Kentrung Global Musik Era Digital
12 hours ago
04 Min 12 Sec
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit
Ucie Sucita - Pacar Duren Sawit Ucie Sucita
4 years ago
03 Min 30 Sec
Via Vallen - Pikir Keri
Via Vallen - Pikir Keri Via Vallen
3 years ago
04 Min 08 Sec
Woro Widowati | Jang Ganggu | New Pallapa     Terbaru 2021
Woro Widowati | Jang Ganggu | New Pallapa Terbaru 2021 New Pallapa Official
2 days ago
04 Min 47 Sec
Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Aneka Safari
Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka Ft. New Pallapa Aneka Safari Aneka Safari Records
1 week ago
05 Min 02 Sec
Satu Hati Sampai Mati - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa
Satu Hati Sampai Mati - Jihan Audy Feat Gerry Mahesa Jihan Audy ft. Gerry Mahesa
1 year ago
06 Min 29 Sec
Siti Badriah & Mahesa Ofki  Ft. Temon  - Bojoku #PawangKuota
Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon - Bojoku #PawangKuota Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon
3 years ago
02 Min 37 Sec
Nella Kharisma - Sayang 9
Nella Kharisma - Sayang 9 Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 53 Sec
Nella Kharisma - Cie Cie
Nella Kharisma - Cie Cie Nella Kharisma
3 years ago
03 Min 49 Sec
sLEuRd34CAfMGe4k9Rdfop6jrbe3xXHFq8QqvdI3