Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Ngawi Nagih Janji , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Denny Caknan X Ndarboy Genk RabbitMp3

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 16 Sec
Views : 54M
Size : 6.91 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Ringkasan

Lirik
Dengarkan

Hasil Utama

Kowe mbiyen ngomong tresno
Janji ra bakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku
Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Huu...
Huu...
Aku ning Ngawi (oh)
Aku nagih janji (oh)
Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Oh, bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
(Ngawi)
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing-

TAGS:
denny caknan
ndarboy genk
ngawi nagih janji
lagu baru denny caknan
kartonyono medot janji
sugeng dalu
los dol denny caknan
lagu jawa terbaru
Kowe biyen ngomong tresno
ndaru
balungan kere
Alun-alun Ngawi

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
MOcgy9Maup4ExR9b8a1evuuz8j3E9bhOzQGAG2GV