Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Dike Sabrina - Mangku Purel Ft.bintang Fortuna di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Dike Sabrina - Mangku Purel Ft.bintang Fortuna Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Dike Sabrina , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Mangku Purel Ft.bintang Fortuna RabbitMp3

Uploader : MUARA BINTANG
Duration : 05 Min 17 Sec
Views : 3.4M
Size : 6.92 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Dike Sabrina - Mangku Purel Ft.bintang Fortuna

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Luweh penting Mikiro Masadepanmu


TAGS:
terpopuler
musik
beritaterkini
keroncong
campursari
orkesviral
rajawali mitra
rajawali mitra musik
official video
trending
campursari koplo
anjawening
pangayu
cita citata
ayu ting ting
nella kharisma
perdana record
dd star
melady record
new arista
safari record
khatulistiwa record
sandi record
adella
adela
new pallapa
new palapa
via valen
aneka safari record
denny caknan
happy asmara music
dika sabrina
mangku purel
dangdut mangku purel

Konten Terkait

Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella
Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 03 Sec
Theovertunes - Hatimu Sama
Theovertunes - Hatimu Sama TheOvertunes
2 years ago
04 Min 08 Sec
Labrinth - Like A Movie
Labrinth - Like A Movie Labrinth
1 year ago
02 Min 21 Sec
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow Maria Becerra Music
1 day ago
03 Min 20 Sec
Jessie Reyez - Mutual Friend
Jessie Reyez - Mutual Friend JessieReyezVEVO
5 days ago
03 Min 53 Sec
Padi - Kasih Tak Sampai
Padi - Kasih Tak Sampai Padi
7 years ago
04 Min 28 Sec
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare Glenn Fredly
1 year ago
04 Min 24 Sec
Selena Gomez - Back To You
Selena Gomez - Back To You Selena Gomez
2 years ago
04 Min 28 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
A9niSg1WWapTtD6ssXSqQCxBU19NluIyV1dZdMIV