Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Sasya Arkhisna - Yowis Live Music - Sa Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Sasya Arkhisna - Yowis Live Music - Sa Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Sasya Arkhisna , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Yowis Live Music RabbitMp3

Uploader : Sasya Arkhisna Official
Duration : 06 Min 11 Sec
Views : 1.4M
Size : 7.86 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Sasya Arkhisna - Yowis Live Music - Sa Music

Yowis, ben dadi kenangan

Yowis, mung ning angan-angan

Tresno sing tak gadang

Mung mandek ning tengah dalan

Aku-kowe wis ora sejalan

Yowis, ben dadi cerito

Yowis, mung sak kedep moto

Janjimu ra ori, jebule mung KW siji

Jare tulus, jebule mung apus-apus

Aku nangis, ra uwis-uwis

Teles kebes wis nganti kalis

Aku kangen, ning mung tak pendem

Nangis mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok golek'i?

Rumangsaku kabeh wis tak turuti

Tibo-tangiku mung kanggo kowe

Senajan sak onone

Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe

Kowe nganti tego ninggalake?

Senajan atiku wis ajur mumur

Tetep kudu bersyukur

Kabeh wis ono sing ngatur

Aku nangis, ra uwis-uwis

Teles kebes wis nganti kalis

Aku kangen, ning mung tak pendem

Nangis mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok golek'i?

Rumangsaku kabeh wis tak turuti

Tibo-tangiku mung kanggo kowe

Senajan sak onone.

Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe

Kowe nganti tego ninggalake?

Senajan atiku wis ajur mumur

Tetep kudu bersyukur

Kabeh wis ono sing ngatur

Senajan atiku wis ajur mumur

Tetep kudu bersyukur

Kabeh wis ono sing ngatur


TAGS:
Sasya
Sasha
Sasya Arkhisna
Full Album Sasya Arkhisna
Sasya Arkhisna Terbaru
sasha arkisa
denny caknan
farel prayoga
difarina indra
adella full album
happy asmara
runtah
yowis
yowis ben full album
yowis karaoke
sasya arkhisna joko tingkir
sasya arkhisna terbaru
sasya arkhisna full album terbaru 2022
sasya arkhisna linting daun
sasya arkhisna satru 2
sasya arkhisna top topan
sasya arkhisna bahagia
sasya arkhisna sotya
sasya arkhisna pecah seribu
drm

Konten Terkait

Last Child - Diary Depresiku
Last Child - Diary Depresiku Last Child
10 years ago
05 Min 03 Sec
Billie Eilish - All The Good Girls Go To Hell
Billie Eilish - All The Good Girls Go To Hell Billie Eilish
1 year ago
03 Min 42 Sec
Aj Mitchell - Like Strangers Do
Aj Mitchell - Like Strangers Do AJMitchell
1 year ago
02 Min 43 Sec
Wali - Si Udin Bertanya
Wali - Si Udin Bertanya Wali
7 years ago
04 Min 20 Sec
Wali - Antara Aku, Kau Dan Batu Akikku
Wali - Antara Aku, Kau Dan Batu Akikku Wali
5 years ago
04 Min 17 Sec
Trippie Redd – Big 14 Feat. Offset & Moneyybagg Yo
Trippie Redd – Big 14 Feat. Offset & Moneyybagg Yo Trippie Redd
4 days ago
04 Min 10 Sec
Niki - La La Lost You
Niki - La La Lost You Niki
1 year ago
03 Min 27 Sec
Sampai Akhir Hidupku - Jpcc Worship
Sampai Akhir Hidupku - Jpcc Worship JPCC Worship
3 years ago
07 Min 09 Sec
Sasha Sloan - Older
Sasha Sloan - Older Sasha Sloan
2 years ago
03 Min 12 Sec
LaCQDICotOSsNYhABMnMGl7LfoETCCKW8vtlHYE2