Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Jihan Audy , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Tak Dongakno Alon RabbitMp3

Uploader : Jihan Audy
Duration : 04 Min 35 Sec
Views : 267.5K
Size : 6.1 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon

wis tak kandani ojo dipaksake
wis tak kandhani ojo diterusne
nanging kowe ngeyel pengen karo aku
malah sumpah janji ingin bahagiakan aku

wis tak jelaske kahanan atiku
wis tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
sakinine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

wis tak jelaske kahanan atiku
wis tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
sakinine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wis perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku bakal mencintaimu

ku doakan pelan pelan melepas diriku
jika sudah perih tidak usah mengharapkan lebih
sampai sekarang aku tak memberi janji
jika aku bakal mencintaimu

TAGS:
jihan audy
jihan audy mundur alon alon
jihan audy lintang ati
jihan audy tak dungakno alon alon
jihan audy piker keri

Konten Terkait

Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix )
Happy Asmara - Sahabat (Dj Remix ) FORTUNA ENTERPRISE
1 year ago
04 Min 47 Sec
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik
Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Syahiba Saufa
2 years ago
05 Min 42 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim
Duo Rajawali - Alim Tapi Dzolim Duo Rajawali
5 years ago
04 Min 16 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo
Happy Asmara - Sampun Lilo Happy Asmara Music
2 weeks ago
05 Min 05 Sec
Nella Kharisma  - Tiada Yang Lain
Nella Kharisma - Tiada Yang Lain Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 06 Sec
Zaskia Gotik - Bang Ojek
Zaskia Gotik - Bang Ojek Zaskia Gotik
4 years ago
03 Min 43 Sec
A80liP4CMeyD9dzNkeua8f1sEsx32M1bDYAZBDZr