Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Simpang Limo Ninggal Janji - Difarina Indra Adella - Om Adella di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Simpang Limo Ninggal Janji - Difarina Indra Adella - Om Adella Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Simpang Limo Ninggal Janji , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Difarina Indra Adella RabbitMp3

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 35 Sec
Views : 3.5M
Size : 8.1 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Simpang Limo Ninggal Janji - Difarina Indra Adella - Om Adella

Soyo suwe, soyo nelongso rasane

Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen, pancen wes dadi nasibe

Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne

Nanging, nanging, nanging arume rambutmu

Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo

Nggo sangune urip, aku lan kowe

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jeroning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki

Sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne

Nanging, nanging, nanging arume rambutmu

Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo

Nggo sangune urip, aku lan kowe

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jeroning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki

Sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Neng simpang limo iki

Sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Entenono aku neng simpang limo


TAGS:
Henny Adella
Adella Terbaru 2022
Satru 2
Tiara
difarina Indra
Joko Tingkir
Dangdut Koplo
Music of Asia
Lagu-lagu duet adella

Konten Terkait

Last Child - Diary Depresiku
Last Child - Diary Depresiku Last Child
10 years ago
05 Min 03 Sec
Billie Eilish - All The Good Girls Go To Hell
Billie Eilish - All The Good Girls Go To Hell Billie Eilish
1 year ago
03 Min 42 Sec
Aj Mitchell - Like Strangers Do
Aj Mitchell - Like Strangers Do AJMitchell
1 year ago
02 Min 43 Sec
Wali - Si Udin Bertanya
Wali - Si Udin Bertanya Wali
7 years ago
04 Min 20 Sec
Wali - Antara Aku, Kau Dan Batu Akikku
Wali - Antara Aku, Kau Dan Batu Akikku Wali
5 years ago
04 Min 17 Sec
Trippie Redd – Big 14 Feat. Offset & Moneyybagg Yo
Trippie Redd – Big 14 Feat. Offset & Moneyybagg Yo Trippie Redd
4 days ago
04 Min 10 Sec
Niki - La La Lost You
Niki - La La Lost You Niki
1 year ago
03 Min 27 Sec
Sampai Akhir Hidupku - Jpcc Worship
Sampai Akhir Hidupku - Jpcc Worship JPCC Worship
3 years ago
07 Min 09 Sec
Sasha Sloan - Older
Sasha Sloan - Older Sasha Sloan
2 years ago
03 Min 12 Sec
dfOuP6qyOuiVtQYFiWtm9wXNRY5LH4sApDEGuLES