Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Mangku Purel - Sasya Arkhisna Live Ndemek Pupu Sampek Munggah Neng Semeru, Viral di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Mangku Purel - Sasya Arkhisna Live Ndemek Pupu Sampek Munggah Neng Semeru, Viral Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Mangku Purel , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Sasya Arkhisna Live Ndemek Pupu Sampek Munggah Neng Semeru, Viral RabbitMp3

Uploader : Berkah Talenta
Duration : 05 Min 57 Sec
Views : 600K
Size : 7.32 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Mangku Purel - Sasya Arkhisna Live Ndemek Pupu Sampek Munggah Neng Semeru, Viral

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Luweh penting Mikiro Masadepanmu



TAGS:
berkah talenta
musik
music
indonesia
lagu jawa
lagu dangdut
koplo
dangdut
sasya arkhisna
mangku purel
sasya mangku purel
siji loro telu
viral
lek ra sasya ora
shepin misa
deny caknan
lala widy
safira inema
lagu viral
lagu trending
lagu hits 2022
lagu trending 2022
sasya arkhisna teteg ati
teteg ati
sasya akrhisna terbaru
sasya arkhisna full album
Kowe wes lali omah
Mangku Purel Neng Karaokean
Sumpaho Janji Karo Atimu
Aku Wes nate kondo awakmu

Konten Terkait

Armada - Bebaskan Diriku
Armada - Bebaskan Diriku Armada
4 years ago
04 Min 06 Sec
Tulus - Mahakarya
Tulus - Mahakarya Tulus
4 years ago
03 Min 16 Sec
Anitta, Maluma - El Que Espera
Anitta, Maluma - El Que Espera Anitta
5 days ago
02 Min 53 Sec
The Script - It's Not Right For You
The Script - It's Not Right For You The Script
4 years ago
04 Min 27 Sec
Teri Ek Baat |   |  School Love Video | Dhadkan Music
Teri Ek Baat | | School Love Video | Dhadkan Music Dhadkan Music 🎵
2 days ago
09 Min 01 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK)
Repvblik - Cinta Lama Bersemi Kembali(CLBK) Repvblik
9 years ago
03 Min 17 Sec
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do
Jason Mraz - Let's See What The Night Can Do Jason Mraz
2 years ago
04 Min 06 Sec
Ilir 7 - Salah Apa Aku
Ilir 7 - Salah Apa Aku Ilir 7
2 years ago
04 Min 18 Sec
2mcM99w56nKzG0P53CPtYJBipgjgdspdiz3ilNFx