Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Ngatmombilung - Klebus Guyonwaton Cover di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Ngatmombilung - Klebus Guyonwaton Cover Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Ngatmombilung , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Klebus Guyonwaton Cover RabbitMp3

Uploader : GUYONWATON OFFICIAL
Duration : 05 Min 13 Sec
Views : 10.9M
Size : 6.88 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Ngatmombilung - Klebus Guyonwaton Cover

Dalane rame atiku sepi

Angen angen tresno dibales tresno

Nyatane tresno dibales maturnuwun

Uwis nyaman sempet sayang kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro

Nyobo selalu ono meski koe raono roso

Roso sing jebul tak rasakne dewe

Kebacut sayang ngekei harapan koe milih liyane

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae


TAGS:
guyonwaton
guyon waton
klebus
ngatmombilung
denny
denny caknan
caknan
ndarboy
ndarboy genk

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
6u54WB069L6yysrCmMO7k6AItQP35jk70XHj6Efq