Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music - Mangku Purel Live Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music - Mangku Purel Live Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Mangku Purel Live Music RabbitMp3

Uploader : Global Musik Era Digital
Duration : 06 Min 17 Sec
Views : 3.3M
Size : 7.92 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music - Mangku Purel Live Music

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masadepanmu

Luweh penting Mikiro Masadepanmu


TAGS:
global musik
global musik era digital
mangku purel
arlida putri
brodin
mangku purel koplo
arlida putri terbaru
brodin ageng music
mangku purel lirik
ageng music
arlida putri ft brodin
mangku purel ageng musik
ageng music 2022
lagu mangku purel
arlida putri 2022
arlida putri do re mi
arlida putri terbaru 2022
arlida putri tiktok
mangku purel cover

Konten Terkait

Cardi B & Bruno Mars - Please Me
Cardi B & Bruno Mars - Please Me Cardi B & Bruno Mars
1 year ago
03 Min 52 Sec
Wali - Adinda
Wali - Adinda Wali
2 years ago
04 Min 31 Sec
Justin Bieber - Intentions
Justin Bieber - Intentions Justin Bieber
1 year ago
03 Min 45 Sec
Armada - Kau Harus Terima
Armada - Kau Harus Terima Armada
4 years ago
04 Min 31 Sec
Seventeen - Jalan Terbaik
Seventeen - Jalan Terbaik Seventeen
2 years ago
04 Min 53 Sec
Steve Aoki & Backstreet Boys - Let It Be Me
Steve Aoki & Backstreet Boys - Let It Be Me Steve Aoki & Backstreet Boys
1 year ago
04 Min 05 Sec
Last Child - Lagu Terakhir Untukmu
Last Child - Lagu Terakhir Untukmu Last Child
2 years ago
03 Min 49 Sec
Yura Yunita Ft. Glenn Fredly - Cinta Dan Rahasia
Yura Yunita Ft. Glenn Fredly - Cinta Dan Rahasia Yura Yunita ft. Glenn Fredly
6 years ago
04 Min 25 Sec
Repvblik - Kenangan Terpendam
Repvblik - Kenangan Terpendam Repvblik
3 years ago
03 Min 54 Sec
Alicia Keys - Trillions  Ft. Brent Faiyaz
Alicia Keys - Trillions Ft. Brent Faiyaz aliciakeysVEVO
4 days ago
02 Min 49 Sec
HDuafrmoiMgxMkh0lEErV2VcfTGMT8abhXPttf4Y