Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Sasya Arkhisna - Ojo Nangis Live Sa Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Sasya Arkhisna - Ojo Nangis Live Sa Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Sasya Arkhisna , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Ojo Nangis Live Sa Music RabbitMp3

Uploader : Sasya Arkhisna Official
Duration : 07 Min 06 Sec
Views : 282.8K
Size : 9.35 MB
 Download


(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Sasya Arkhisna - Ojo Nangis Live Sa Music

Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing s'lalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis yo uwis (yo uwis)

Sing ilang ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis yo uwis (yo uwis)

Sing ilang ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune



TAGS:
Sasya
Sasha
Sasya Arkhisna
Full Album Sasya Arkhisna
Sasya Arkhisna Terbaru
Ojo Nangis
Kudu Nangis
Kudu Nangis Slowed
Kudu Nangis Karaoke
ndarboy genk
Teteg Ati
Sawangen

Konten Terkait

Sabrina Carpenter - I'm Fakin
Sabrina Carpenter - I'm Fakin Sabrina Carpenter
1 year ago
03 Min 00 Sec
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella
Klebus - Arlida Putri Adella - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 02 Sec
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana
Alya Zurayya - Ruang Tanpa Rencana Alya Nur Zurayya
1 year ago
04 Min 55 Sec
Cigarettes After Sex - Apocalypse
Cigarettes After Sex - Apocalypse Cigarettes After Sex
3 years ago
04 Min 51 Sec
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version)
Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun(Remix Version) Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 59 Sec
Letto - Itu Lagi Itu Lagi
Letto - Itu Lagi Itu Lagi Letto
2 years ago
03 Min 49 Sec
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah
Hijau Daun - Cinta Tak Pernah Singgah Hijau Daun
6 years ago
03 Min 42 Sec
Nct Dream 엔시티 드림 '맛  Hot Sauce ' Mv
Nct Dream 엔시티 드림 '맛 Hot Sauce ' Mv SMTOWN
3 days ago
03 Min 32 Sec
uRtN3YLA7Me60C1bUIVXZpiwk5aLlxXmtvFz9rjq